Mix.it
Ochutnejte Crème boule, ve francouzském překladu to jsou doslova krémové koule, které pod lahodnou vrstvou výběrových datlí a kakaa skrývají sametový krém z piemontských...
Crémé boule je krémová koule, která pod vrstvou výběrových datlí a prachu z mrazem sušených jahod skrývá sametový krém z piemontských lískových oříšků.
Kombinace banánu a jahody? Křupavé šílenství? Skvělé kombinace do práce i k televizi.
Nadělujeme pořádnou porci čokoládového mlsání! Pod vrstvou mléčné, hořké nebo bílé čokolády křupnou vynikající vlašské ořechy ve skořici, náramně osvěžující černý rybíz, pražená...
Na začátku byl preclík. Preclík pěkně vypečený, jemně solený a křupavý. A pak přišla na řadu čokoládová kouzla. Čarovali jsme s bílou čokoládou se slaným karamelem. Každý...
Stránka 1 z 2 - 22 položek celkem