Po Velikonoční výprodej na Ceskeplenky.cz , kod je : Jarnivyprodej

Plenky a kojení.


Věčné téma kojení a plenky, kdo z nás toto neřešil snad jakoby ani nebyl. Ještě než se nám náš poklad narodí v hlavě nám běhá spoustu myšlenek. Ať už jsou to plenky kterých je na trhu spousta tak otázka kojení.
Rada bych vám vyprávěla jak to probíhalo u nás ještě než se Nellinka narodila. V hlavě jsem měla spoustu myšlenek ohledně kojení. Jelikož prvního syna se mi nepodařilo kojit tak jsem si moc přála aby nám to teď vyšlo. Byla jsem připravena i na to když to nepůjde zavolat si domu laktační poradkyni, ale  jako kdyby to Nellinka věděla a vše nám už od začátku šlape jako po másle. Kojim už krásných 16 měsíců a i když už půl roku Nellinka preferuje jen jedno prso tak je stále dost. Fámy že po roce už kojení miminku nic nedává jsou naprostý nesmysl, protože Nellinka je stále že 70% kojená a na váze opravdu nestradá. ???? Navíc kojení není jen o jídle, ale také o pocitu bezpečí. Když se Nellinka boji či spadne vím že prso je to co ji uklidní.
A co plínky? Jaké si vybrat aby byli pro toho malého tvorečka ideální? Na trhu jich je spousta a každému zadečku sedne něco jiného. Za mě můžu doporučit například české plenky, protože plenky Magics a Parasol jsou krásně mekoučké a tenké. Navíc jejich design a cena jsou naprosto skvělé. A co si budem povídat dneska každá maminka kouká i po ceně.. Tedy já osobně ano ,protože si nemůžu dovolit plenky které jsou nějak předražené..
Takže co z toho vyplývá? Že kojení je pro miminko to nejlepší co mu můžeme dát a jestli nevíte jaké plenky zvolit zkuste právě české plenky. Budu se na vás těšit v dalším článku kde vám budu vyprávět dál a provázet vás v mateřství.

Díky za přečtení mamka na druhou ❤️