Mateřská dovolená.

Krásný den všem maminkám.
Právě tu tak přemýšlím nad tím že mateřská dovolená vlastně vůbec dovolená není. Kdo ten název vymyslel? No řekla bych že chlap ????. Copak tomu že v 6 ráno vstáváme a hned bez vypití kávy musíme obstarat děti, popřípadě odvést do školky se dá říct dovolená?. No ano přiznám že někdy je to pohoda, ale většinu času trávím v kuchyni, uklízením dětského pokojíčku a na tu kávu si najdu čas až když je studená.
Mohla bych tu psát slohy o tom co vše za den stihnu, někdy si sakra říkám kolik rukou navíc bych potřebovala ????, ale jsme ženy a musíme vše dávat na jedničku s hvězdičkou a stále mít pozitivní energii.
U nás doma to funguje tak že chlap vydělává peníze a já se starám o děti. Jasně když je doma taky mi pomůže, ale většinou jsou děti na mě.

Matkou jsem se stala v 19 letech a ještě před otěhotněním jsem si nemyslela že to tak lehce zvládnu. S příchodem děti se změnila jak moje povaha z cholerika na flegmatika tak můj pohled na svět. Moje děti jsou pro mě vším a vím že kvůli nim a jejich úsměvu bych šla až na konec světa. A tohle by udělala každá normální máma. ❤️

Na závěr bych chtěla říct všem maminkám, že i když to občas není lehké tak si vzpomeňte, že v tom nejste sami. Pokaždé když už jste na pokraji sil stačí když se podívate na úsměv vašeho prcka a hned máte energii na další dny ❤️.
To je pro dnešek vše, krásný den mamka na druhou.