Článek o nošení dětí.

Přeji krásnou neděli všem maminkám, dneska jsem si pro vás připravila článek o nošení dětí.
Nošení dětí má pro mě velkou výhodu a nosím již 4tým rokem. ❤️
Začali jsme klasickým předvázaným šátkem když byli staršímu synovy 4 měsíce. To pro nás ale nebylo to pravé a tak jsme hledali dál. Na trhu je spousty šátků a musí se vybírat. Je hodně skupin kde vám poradí aby jste nekoupili elastický šátek který se prověsí a nošení pak není pohodlné.

Nošení usnadní život jak doma tak venku, pro mě je nošení srdcová záležitost. Mít dítě stále u sebe na srdci tak jak bylo v bříšku, cítit jeho blízkost a mít volné ruce.
Některé maminky to odsuzují, že prý je to nezdravé pro kyčle. Ano ,to je pokud nenosíte správně.. Klokanky či právě zmíněné elastické šátky.. U nás šátek ale pomohl i u kyčlí. Malá měla mít jako miminko 2 balení plen navíc, ale já věřila nošení a dceru jsem celé dny nosila. Po druhé kontrole nám doktorka řekla že kyčle jsou excelentní ano přímo excelentní a to vše bez balení plenek!

Za další určitě vybírat šátky pevné a nosítka která jdou jen čelem k sobě, poloha nožiček do písmene M a nevystužená záda.
* Mezi známé značky nositek patří například elihandmade (které mám nyní já a jsem sním velice spokojená), monilu, Lenka, tula a tak dále.. *Mezi pevné šátky které jsou mezi nosičky oblíbené jsou například šátky didimos, natibaby, yaro, little frog, Lenny lamb apod..
To je pro dnešek vše přeji krásný den vaše mamka na druhou ❤️