Po Velikonoční výprodej na Ceskeplenky.cz , kod je : Jarnivyprodej

Můj druhý porod.

Můj druhý porod ❤️
Jak už to tak byvá chtěla jsem aby malá už byla s námi. Ten den si pomatuji do teď i když už je to 18 měsíců, byl to čtvrtek a přítel šel do práce na noční. Já se rozhodla že se večer podívám na televizi kde zrovna dávali ordinaci v růžové zahradě a že dnes to určitě nebude. Svůj oblíbený seriál jsem ještě stihla.
Kolem 2 ráno mě probudila první křeč a já si myslela, že to ještě nemůže být ono. Jenže vlny se hodně rychle zvětšovali a intervali byli také kratší.
Do toho se jako naschvál probudil v tu dobu 2 letý syn na svoji dávku mlíčka a tak jsem v kontrakcích stála u postýlky a ještě krmila.
Pak jsem šla volat chlapovi do práce aby si dopil kávu a jel, ale to ať si dopije kávu jsem neměla říkat. I když přítel přijel hned tak než sem se v kontrakcích po 2 min oblékla byla hodina pryč. Rychle jsme tedy jeli do porodnice kde mě okamžitě vzali na vyšetřovnu. Já už měla kontrakce snad po minutě a porodní asistentka mi povídá že už rodím tak rychle na sál.
Sotva jsem tam došla malá byla na 2 zatlačení venku a ten pocit když jsem jí poprvé viděla byl úžasný. U prvního porodu jsem byla úplně vyřízená, ale po druhém bych snad mohla hned skákat.
Porod od první kontrakce trval ani ne 2 hodinky což je vážně super, já osobně obdivuji maminky co rodili třeba 20h.
Mějte krásný den vaše mamka na druhou ❤️