Po Velikonoční výprodej na Ceskeplenky.cz , kod je : Jarnivyprodej

Tipy na dárky nejen k Vánocům

Letošní Vánoce bych nazvala ONLINE. Online už nenakupujeme jenom my, ale naučili se i naši rodiče či dokonce prarodiče! Já tohle nakupování miluju a co miluju ještě víc, tak to je online inspirace na dárky. Tady je ta moje :) 

 

Tipy na dárky z eshopu České plenky jsem vám rozdělila do několika kategorií. 

 

Pro těhotné

Plenek není nikdy dost a velikost 2 vydrží dlouho! Takže můžete vyrobit třeba plenkový dort. Ve velikosti 2 (a 1) se nám nejvíce osvědčily Magics 2. Díky indikačnímu proužku jsem věděla, jestli už je nutné přebalovat. Navíc jsou téměř bez potisku, takže pokud bylo pročůráno a syn měl bílé bodýčko,tak se stačilo jen kouknout pod kalhoty a modrý proužek (pročůráno) hezky prosvítal skrz. 

Těhotným také můžete koupit jim určenou kosmetiku Attitude. Každá určitě ocení pečující olej. A pokud tu těhuli opravdu milujete, tak jí kupte do porodnice hydrogelové náplasti na bradavky. Ona vás za to bude milovat! 

 

Pro nejmenší 0-6 měsíců

Ti nejmenší toho potřebují nejméně, potřebují hlavně mámu, mlíčko a mazlení. K mazlení během dlouhých zimních večerů jsou skvělým pomocníkem bambusové dečky Lullalove

Pokud máma a mlíčko nejsou jedno a totéž určitě uděláte radost balením Kendamil 1

Co jsme v prvním půlroce nejvíce využijí maminka a miminko jsou muchláček (třeba ten s ježečkem - našim oblíbeným vzorem), kartáčky a hřebínky na vlásky a látkové pleny. Látkových plen na utření, odložení a překrýti kdykoli a kdekoli není nikdy dost! 

Miminka si zamilují taky černobílé knížky (vybrala jsem zvířátka, protože ty u nás prostě frčí).Jejich zrak ještě není dokonalý a tak kontrastní černá a bílá jsou pro ně nejlepší volbou. 

Spánek je to, co se nám většinou v tomto útlém věku dětí nedostává. Podpořte spánek šumícím medvídkem MyHummy. U nás se se šumíkem spí dodnes (16měs). 

S prvním úchopem přichází zájem objevovat svět. S chrastítkem v ruce to je určitě zajímavější. Ty od Tikiri jsou zároveň i kousátka. Jsou z přírodního kaučuku a navíc nemají dírku, takže u nás slouží i jako oblíbená hračka do vody. 

A pro male parádnice a frajery určitě vyberete něco od Linda Cube

 

 

6-12 měsíců

Období příkrmů a ochutnávání. Takže každá maminka a bříško miminka vám poděkují za dobroty Good Gout. Musím uznat, že vše co jsme ochutnali bylo vynikající a kdyby mi to nebylo blbý, tak jsem kde co malému snědla sama :) 

Knížky od Svojtky jsou u nás na denní pořádku, věřím, že je to i díky tomu, že jsme ho od úplného miminka motivovali těmi obrázkovými. Nejraději má vše, co se hýbe, takže MINIPEDIE jsou jako první knížky nejvhodnější. 

Období lezení a stavění se u nábytku je ideální čas pro neustálé odhazování dudlíku, takže dudlíkáři ocení klip na dudlík

V tomto půlroce se také začínají více projevovat city miminek a tak si umí vytvořit vazbu k některým věcem. Je tedy správný čas na plyšáčka králíčka Richie. Tihle zajíčci jsou skvělí do malých ručiček a jsou lehoučcí. Jeden extra tip ode mě. Když uvidítě, že se vaše dítko do jednoho takového zamilovalo, tak mu “okamžitě” pořiďte dvojníka. Dítěti vždy nechejte samozřejmě pouze jednoho, ale snažte se je točit, třeba co 2-3 dny,aby oba bylo dostatečně “jetí”. Tak se vyhnete nepříjemnostem v případě, že jeden musí do pračky nebo se někde ztratí. Nám se to může zdát jako blbost, vždyť hraček mají plný pokoj, ale oni přijdou o svého prvního opravdového kamaráda, kterého milují! 

 

Od 12 měsíců

Po roce chtějí naši nejmenší objevovat svět, tvary a zjistit, co vše mohou ovlivnit. Mě se moc líbí jak funkčností, tak i designem hračky Little Dutch. Takže andílkům dopřejte kostky ke stavění, puzzle a vše co společně můžete postavit a zbořit. Výborná jsou i malá autíčka perfektně padnoucí do malých ručiček.

Rozvíjejte jejich fantazii a nechejte je hrát si na doktrory, baristy, kuchaře… zkrátka cokoli. K tomu vám pomohou hračky od Kids Concept

 

A co si k plenkám přibalíte vy? 

 

Vaše @vysoudilovadita